web analytics

Hyvät Ravintola Pyöreä Torpan asiakkaat!

Tätä olemme odottaneet pitkään! Koronarajoitukset ovat päättyneet!

Tervetuloa laulamaan karaokea, tanssimaan ja juhlimaan! Torpassa nähdään!

Olemme avoinna:
pe-la klo 18-03
ke-to 18-02 (-03)
su-ti suljettuna

Read More

Uutuus! Torppa lager meiltä!

Tule nauttimaan kylmänä. 🍻Vielä on kesää jäljellä!☀️

Read More

Kesän 2021 aukioloajat! Tervetuloa!

Avoinna ke-pe 17-02; la 15-02. Su, ma ja ti suljettu. Kouvolan vanhin ravintola vuodesta 1959 Mahtava lauluvalikoima noin 160000 kpl karaoke lauluja. Huom. Singa nyt auki!!!!Nyt meillä myös upea terassi!Ruoka: Perinteistä Lohileipää. Pizzaa ja Panineja. Jos etsit hauskan pitoa, niin meiltä sitä saat! Torpalla tavataan!

Read More

Aukioloajat

Joudumme valitettavasti tiedottamaan että korona rajoituksen takia ravintolamme on toistaiseksi suljettuna. Tiedotamme kun olemme taas valmiita avaamaan ravintolan.

Terveisin Torpan väki! Kiitos kuluneesta vuodesta!

Read More

Kanta-asiakas etu!

Read More

Aukioloajat 22.6.2020 alkaen

Read More

Aukioloajat 1.6.2020 alkaen

Arvoisat asiakkaat! Meillä on ilo esitellä teille meidän terassimme ensimmäistä kertaa huomenna, maanantaina 1.6. kello 12.00. Terassi, jossa paistaa koko päivän aurinko, on loistava paikka viettää aikaa rakkaiden/ystävien kanssa.❤️Mikä parasta terassilla on pöytiintarjoilu! Terassin lisäksi meille pääsee myös laulamaan karaokea kello 15 alkaen. Torpan sisätilat ovat avoinna kello 15-23 ja terassi kello 12-22 joka päivä. Tervetuloa, Torpalla tavataan!🥰
Ps. Koronan takia, aukioloajat ovat lyhyemmät. Pidetään turvavälit ja jos laulat karaokea tarvitset maskin. Ota oma mukaan, ja jos ei sellaista löydy niin meiltä voi ostaa sellaisen eurolla!

Read More

Read More

Singa

https://singa.com/fi/songs

Read More